Frågan börjar förekomma oftare. Så här är svaret.

Vad ska Marran göra efter studenten?
Jo, först ska jag ta studenten och vara bakfull som mina jämnåriga ett par dagar eller så. Sedan ska jag jobba (förmodligen från dagen efter) som aldrig förr hela sommaren. Dvs utan tid för häst eller plugg. HALLELUJA. ------> Mer cash.

Jag måste hitta ett boende. Förslag? Jag snarkar och slåss i sömnen, inre demoner du vet, men jag är ganska snäll, kan laga mat och är inte hemma så ofta. Bäddsoffa kanske?

Jag ska späda ut reskassan genom att sälja alla ägodelar som tjänat sitt syfte, såsom hästsaker andra materialistiska ting.

Innan sommaren är slut ska jag åka till London till Nazli igen med brudarna. (UNDERBART)
Sedan ska jag försöka klämma in en ålandsresa och en festival. Dock ej Roskilde som var den ursprungliga planen, åker hellre dit ett år när fler band lockar mig och Larry.

Sedan ska jag (förmodligen) resa i höst. Asien och Australien lockar mest. Jag ska resa, jobba och njuta av den kulturella omställningen.
Till våren tänkte jag ta en avstickare till Frankrike och hälsa på Harald. (Om han inte tröttnat på mig än. Jag slår ju honom hela tiden.) Sedan ska jag söka högskola (om jag kommit på vad jag vill läsa) och jobba sommaren innan skolstart för att undgå nudlar det första året, eller ja, tills jag hittat extrajobb.

Just nu är jag larvigt sugen på att läsa till civilingenjör med miljöintriktning samt till ekonom. Tips på kombination?

Förvisso är framtiden flyktig och preliminära beslut består sällan. Men jag vet att det kommer bli bra i slutändan. Eller ja, det är det enda jag kan hoppas på. Jag är ju fan bäst. (Har även den omtalade ödmjuka wedin-genen, men det kanske jag inte behöver säga.)

Sure, jag är naiv och blåögd. Men jag tro att framtiden är ljus. Dumt att hoppas på annat, eller inse sina begränsningar när man bara är en liten skit.
<3 Måtte djävulen ta livets demoner. Låt framtiden bli lycklig. Ge mig en turlott i livets lotteri. (www.livetslotteri.se jobbspam, oh yeah)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0