Happy Valentine's?

Bojkottar "högtiden" alla hjärtans dag. Känns lite larvigt att man viger en dag åt att uppskatta sina nära och kära. Är inte det något man bör göra varje dag? Jag fördriver istället dagen med att tidigt fira min födelsedag med familjen. Sen blir det till att plugga. DET är party.

Jag tycker även att det är lite läskigt att detta är en högtid som ursprungligen kom till för att fira helgonen Valentin. Det där med religion är ju verkligen inte min grej. Men det är väl som alla andra högtider. Går från ett trosbekräftande syfte till ett kommersiellt tjafs som symboliseras genom presenter. Lite konstigt men logiskt.

Har börjat planera roliga saker idag. Min födelsedag på onsdag. Då ska jag äta ute med nära och kära på Åtellet i Norrtälje. En betydligt hjärtligare dag än denna.

Sedan har jag börjat planera studentmottagningen. Masisterkocken och brorsan Martin ska kirra maten. Hurra! Han är fasligt taggad och det kommer nog att bli en kulinarisk upplevelse att minnas. Han ska beställa franska förstklassiga varor via sitt jobb. Han vill att vi ska käka ostron till champagnen. Men det känns sådär till champagnefrukosten va? "Ursäkta är det någon som har med sig citron? Jag lyckades bara få med mig ostronen."
Jag ju aldrig varit såvärst bratig av mig och ostron smakar havsvatten. Så nej tack. Är det tillräckligt städat att dricka rödvin istället?

Jag är lite orolig över den där mottagningen. Släktingar och vänner efter 9 timmars festande. Känns mediumbra.

Kärt barn får myket godis på alla hjärtans dag? HURRA! Happy Valentine's everyone! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0