Valborg - En ganska larvig högtid?

Jag har klippt mig och är korthårig. Även mörkhårig eftersom jag är så bitter, då passar inte ljusa, varma färger tänkte min frissa Emma my Lord.


På dagen var det mösspåtagning! Hurra!
Sedan började valborgskvällen. Först chillade och grillade vi, ett gäng från klassen, vid Borgmästarholmen . Jag tog med mig Robban (Min älskade gitarr) och kubb. Alla drack cider, redbull-vodka och öl förutom Marran som drack rödvin och annordnade kortspel. Jag känner mig larvigt gammal.

Sedan var det Trädgården som gällde. Det var fullt ös och massor med människor. Hur roligt som helst. Dock stängde de klockan 1 och Saija som jag skulle sova hos slutade kl 2, så jag bestämde mig för att ta en powernap i min lilla bil. Vaknade kl 4 och varken Adde eller Ville var vakna och Saija hade åkt till Hallstavik för att hämta ett par kompisar. Så jag kastade grus på deras fönster, det var ju kallt i bilen trots min fina filt, så sen kom grannen ut och var jätteglad för att det var kalas ett par våningar upp så tidigt på morgonen.

Till slut kommer jag in i lägenheten och ser att inga sängplatser är kvar så jag sover sittande tills jag får ont i ryggen, då är det morgon. Sedan blev det till att agera köksmaistro och kirra omelett. Sedan åkte jag hen, duschade, kokade kaffe och åkte till jobbet. Slutade jobba 00.00. HURRA!
Vissa dagar älskar jag mitt liv, de gör jag inte så värst ofta och igår var ingen sådan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0