Oh god i hate mondays

HATAHATAHATA.
Men det kunde varit värre.
Så här ser nämligen min vecka ut:
Måndag: Drama uppspel som vi övade igårkväll så vi är nog stekta. Dressyrlektion för Mette och springa korta rundan 5km. För övrigt tog Isa sovmorgon idag och kom till skolan nu så hon bör vara utvilad. Mycket stolt över mig själv som åkte till skolan, det var nämligen mycket lockande.
Tisdag: Nationelltprov i engelska. Oh no. Sen åker vi till Flyinge. Efterskolan ska jag rida, plugga matte och PACKA!
Onsdag: Matte och orienterning.  Sen ska jag gå på Kemi och smita min väg efter första resten för sen bär det av till Sturup och hem till Sthlm! Hoppas på en lyckad kväll.
Torsdag: Den internationella bakisdagen? Alvedon och pizza? Träna framåt eftermiddan och plugga. Träffa Emma också.
Fredag, lördag och söndag: Ska göra en tävlingsplan med mina päron så att jag utifrån den kan fixa sommarjobb tider. Sen ska jag träffa familj och vänner. Åka till Roo och prata med Lena om i sommar och även åka till Munktorp.
Jag ska även övningsköra så mycket mina päron orkar.

Längtar:D

Friday it is:)

Älskar fredag! trots att jag ska jobba i helgen, men jag slipper iallafall gå i skolan.
Ska jobba på Skrylle lördag och söndag. Tänkte ha en lugn helg och återhämta mig lite, men nej du. Det blir hetsa istället. Det tar 40 min till jobbet, sen jobbar jag 9-19 och cyklar hem och sen ska jag rida min häst och plugga matte. Vi har nationella om bara två veckor. oh no.
På måndag ska vi redovisa draman som vi inte ens har övat på, det känns mindre bra.

På onsdag ÅKER JAG HEM:D Underbart! Ska vara hemma onsdag till måndag och träffa alla.

Jag har köpt två stensnygga klänningar i veckan. Älskar.

Såg även ett par as märkliga skor. Ser dom sköna ut eller?


Dagens låt: Bob Marley - Redemption songs
Old pirates, yes, they rob I; Sold I to the merchant ships, Minutes after they took I From the bottomless pit.
But my hand was made strong By the hand of the all mighty. We forward in this generation Triumphantly.
Won't you help me sing these songs of freedom Are all I ever have:
Redemption songs Redemption songs Emancipate yourselves from mental slavery;
None but ourselves can free our minds. Have no fear for atomic energy,
'Cause none of them can stop the time How long shall they kill our prophets, While we stand aside and look Oh!
Some say it's just a part of it: We've got to fulfill de book. Won't you help me sing these songs of freedom
Are all I ever have: Redemption songs Redemption songs Redemption songs
(Guitar break) Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind.
Wo! Have no fear for atomic energy, 'Cause none of them-a can-a stop-a-the time How long shall they kill our prophets,
While we stand aside and look? Yes, some say it's just a part of it: We've got to fulfil the book.
Won't you help to sing These songs of freedom? - Are all I ever had: Redemption songs - All I ever had: Redemption songs:
These songs of freedom, Songs of freedom.
Big love

Dagens citat: It is not who votes that counts, it's the one who counts the votes.

Peace out

Onsdag

Fy på mej! Nu var det länge sen jag skrev:P ops.
Men jag har inte gjort så mycket att skriva om. Jag har jobbat lördag och söndag på Skrylle och ska jobba där i helgen också. Det är gött att tjäna pengar men man blir lite sliten måste jag säga.
Har ridit mitt monster. Pluggat matta på bibblan i Lund med Sanne, det var mys. Ska dit på torsdag också: BARA  VECKOR TILL NATIONELLA! Gosh!
Sen har vi haft första natinella i engelska, Writining. Det andra har vi på tisdag. Det är bannemej jobbigt med avgörande prov.
Jag har gjort klart min argumenterande svenskatext också. OM dialekter.
Nu står Jonas här så jag måste skriva klart!

Älskade skola (ironi)

Igår var det kemiprov och beep test. JOBBIGT
Idag är det nationella engelska writining provet och sen ska vi lämna in en svenska uppgift som jag har gjort men som har gått sönder. Sparade bara arbetet på mitt USB och nu säger dator jäveln "filen är skadad och går inte att öppna". Gud hatar mig?
Imorgon är det fredag och sen är det helg. Halleluja!

I helgen är det iallafall party. Tobber har hyrt lokal så nu är vi laddade inför drag.
Jag längtar dock ännu mer inför valborg, men jag längtar mest inför sommar 08!
Kommer hem med Eddie 2a juni så att alla vet! mkt soft:)

Dagens citat:
Bob Marley said  "Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect and I don't live to be, but before you start pointing fingers make sure your hands are clean."

Sayonara

Dagens vits

Det var en gång en bjön och en kanin som var ute och gick i skogen.
Plötsligt hoppade en ande fram och sa att de båda skulle få tre önskningar var.
Björnen började önska och säger "jag önskar att alla björnar i hela sverige är honor förutom jag". Kaninen önskar sig en röd motorcykel.
Björnen önskar sin andra önskan: "jag önskar att alla björnar i hela världen är honor förutom jag". Kaninen önskar sig en röd matchande hjälm till sin motorcykel.
Björnen önskar sedan sin sista önskan: "jag önskar att alla björnar i hela universum är honor förutom jag".
Kaninen tar på sig hjälmen, startar motorcykeln, åker iväg med en rivstart och säger: "jag önskar att björnen är är bög".

Helg

I lördag var vi (Jag, Isa, Sanne, Josse, Malou, Oovam, Lisen, Emma, Basti och co) på bio permiär i Lund. Vi såg filmen 21 och den var helt klart se värd. Jag kan ju inte säga att det är den bästa filmen jag sett i mitt liv men jag somnade inte och skrattade flera gånger så jag antar att det är positiv kritik?

I lördags red jag även min häst med Sanne och klättrade 50 backar. Stackars häst. Sedan sprang jag 8km så att även jag fick motion. Kl 11 på kvällen. Det var mycket pinsamt. Skrämdes nästan ihjäl av en fotgängare men det var önsesidigt så det är inte bara jag som är chicken.

Igår söndag motionerade jag fyra hästar och sedan sprang jag en sväng. Var mkt jobbigt då jag redan var trött efter ridningen. Det gick bra med alla iallafall. Men man blir ju lite sliten. Det är skönt med helg så att man hinner vila ut sig. *host host*
Jag har fått veta att jag får giltig frånvaro den 2a till 5e juni vilket innebär en veckas extra sommarlov. Halleluja!
Jag har varit ganska enformig hela helgen och ätit bulgur sallad med feta och kalkon. Men mums vad gott det är!

Idag är det måndag, fy bövelen. VI ska egentligen redovisa vår drama pjäs idag men har inte övar ngt så jag hoppas att vi slipper. Har svenska nu men hela mitt arbete försvann så jag har endå inget annat att göra. Ska rida ut med Sissela idag. Det ska bli roligt eftersom min häst varit så fin på senaste tidenn.
 
See you later alligator

Pants, pigs and sunshine

I onsdags fick jag äntligen tillbaks mina ridbyxor! Jag gjorde en fuling men det lönade sig i längden:
Jag köpte ett par ridbyxor på horze innan jag flyttade. Sen var det fel på dom och jag hade inget kvitto så jag gick till hästaffären i Flyinge och sa att jag köpt byxorna där men att jag inte hade ngt kvitto. Efter många om och men skickades dem till Tyskland för att få nytt skinn dit sytt och jag har inte behövt betala en enda krona, great sucess.
Hoppträningen gick helt ok för Fredrik Jönsson idag, tack vara byxorna? Gick mina 8km idag också:)I Torsdags var det träning för Henric Ankarcrona, det gick inte så bra men det är tanken som räknas?
Sen gick jag långa rundan, ca 12-13km. Jag och Sanne var ganska möra i benen sen kan jag meddela.
   Min familj är hemma från Rom resan nu också. (resan jag inte fick följa med på grr!) och som tur är så regnade det någon dag iallafall så nu känns det mycket bättre! Idag var även en historisk dag: Jag städade hela vårt rum, JAG, belive it or not. Man har ju sina ljusa stunder så att säga.
   Det går en epedemi på internaten nu, alla har feber och ont i halsen. Även Isa som jag delar rum med håller på att insjukna så jag antar att jag ligger i riskzonen. Jag tycker att när vi ska skriva på boende regler nästa år skall en punkt läggas till: "Om man blir sjuk och är en smittrisk för samtliga boende kommer man att sättas i karantän tills 7dagar efter sista symptom". Great idea?

I dag fredag skiner solen och alla är glada. Inte bara för att våren är här för att stanna utan för att vår lärare Jonas är på begravning. Inte av just den anledningen utan för att vi slapp kemi A lektionen som skulle varit belägen under första lektionstimmen. Vilket innebar SOVMORGON. Big love!

Jag måste avsluta dagens inlägg med att berätta något roligt. Johanna Andersson i min klass är vegetarian för att hon tycker om djuren (jag förstår inte att hon klarar det när det snart är flintastek säsong men iallafall). Hon hade köpt en billig skinnjacka som hon själv trodde var fejk. När vi kollade på insidan av jackan idag stod det "100 percent pig". Dubbelmoral?

Bye bye

Maria goes hurtbulle?

Idag har jag blivit riktigt motiverad till att motionera bort några av mina oönskade bikiniformer inför beach 08.
Har motionerat fem dagar irad, feels great and a good start. Början till mitt nya och sundare liv? Iaf till en slankare figur, inte för att det är lönt egentigen eftersom jag ska jobba i kök hela sommaren och kränga mat så det står härliga till.
Jag har gått 2mil idag och även igår och jag har även ridit två hästar, det är iaf ngt. Så jag bör ha brännt mina yoghurt skålar med músli, probably.
Mitt upplägg till valborg (då jag ska väga mig och se om min metod nått något resultat) är normala portioner 2-3 gr per dag, helst små, inte Maria-/monster- portioner iaf. Sedan inget: godis, chips, läsk eller andra läckerheter som jag egentligen lever för, buhu. Även träna något varje dag, minimum 8km promenad. Ska även springa minst två gånger i veckan och även börja cykla till skolan som är 12 km. Plus att jag ska rida varje dag och cykla 6 km till och från stallet. It might work! GI funkade inte iaf, blev bara ruinerad.
Wish me good luck?

Ha det gött och all makt åt Tengil, vår befriare.
image19image21

Fixade frillan på draman

Vi hittade ett rum på draman idag som innehöll massor med roliga peruker så nu vet jag att jag varken ska klippa håret eller bleka det.
Bedöm själva:)
image13image14
image15image16
image17Tacka vet jag affro!
X O X O

Måndagmorgon

Finns det något positivt med veckans hemskaste tidpunkt? En sak: det är så långt som möjligt till nästa måndag.
Tänkte cykla till skolan idag, men det var dimma så jag tog bussen, vore surt att cykla fel.
Vaknade kl 7 och bussen går kvart över, soft? No way. Lite stressigt men jag hann till bussen.
För att göra min morgon ännu värre har vi svenska första lektionen, så fruktansvärt tråkigt och sövande men dagen kommer att bli värre. Vi slutar 16:20 och sista lektionen är drama i över 2 timmar, palla? Åh min varma mjuka och underbara säng ropar ju på mig? Jag jag kanske fejka ett migrän anfall och åka hem istället? Mycket lockande måste jag säga. Må kraften vara med mig!

Ciao!


Ännu en dag av mitt liv.

Denna dag var ganska seg, den började med att jag vaknade kl 5 när Isa kom hem. Suck, hon kan inte vara tyst !men det känns bra med dubbelrum iallafall eftersom jag somnar om på max en minut och låter minst lika mycket, fast för Isa tar det betydligt längre tid att somna om. Ännu en gång, skadeglädje.
   Sen övervägde jag att äta frukost men kom fram till att jag inte var hungrig och cyklade till stallet istället, red två hästar och när jag var hemma igen var klockan redan 7. Det var dags för mat: Yoghut och Mysli, och även lite isbergssallad (mitt matföråd är minst sagt begränsad då jag köpte skor denna månad istället för mat, shame on me).   Efter maten har jag suttit här som en liten nörd vid min dator och för ett tag sedan kände jag att mina pupiller började bli kvadratiska, så jag begav mig ut på en timmes kvällspromenad med Mamma Karins hund Sniff. Nu sitter jag dock här igen och nördar men det är för att min älskade Nathalie hjälpte mig att fixa min blogg så att den inte är lika torr längre, thank you very much me beloved monster!
   
Jag måste bara säga att måtte sommaren komma tidigt iår! Är så trött på allt regn och kyla. Nu har jag bannemej köpt bikini och solbrillor så beach 08 here I come! Eller ja snart iallfall:)
Jag gick igenom alla mina bilder från förra sommaren idag och har bestämt mig för att införa tre traditioner till denna underbara kommande sommar.
1, Grönan (kanske moona i frittfall igen?)
2, Åland (älskar) 
3, Grillkväll hos Joel (jag vill bo i ditt hus!) 

Hur som helst så kommer sommaren att bli underbar för jag har tre par nya pumps, mums.:) Nu jävlar är jag längst kan jag ju berätta, men om jag har klackar har jag en anledning, right?
image9image10image11

Sommar minnen 2007
image6Aline och jag förra sommaren hos Joel som förmodligen har världens finaste hus.

image7Liseberg släng dig i väggen, tacka vet jag Gröna Lund!
image8Åland 07: inte störda, unika:)

That's it for today people.
Be cool and stay in school motherfuckers!


Världens värsta "tävlingsdag"

Idag var en sån dag man önskar aldrig ägt rum, nästan iallafall!Först och främst sov jag praktiskt taget ingenting eftersom jag igår eftermiddag fick reda på att min älskade Babsan (min hund) sprungit bort där hemma i Stockholm, polisen var informerad och när jag gick och la mig hade hon varit borta i 10 timmar. Som tur var fick jag imorse reda på att hon var återfunnen, obeskrivlig lättnad!
   Jag skulle tävla idag men hästen var på rebelliskt humör så transportfärden var omöjlig att utföra så jag kom inte iväg till tävlingen, och om han inte ändrar sin inställning angående transporten måste jag gå hem med honom från Skåne inför sommarlovet, lockande? Not realy!
    Inte nog med att jag inte kom till start utan naiv som man är påbörjade jag iallafall ett försök, och straffet för min idioti blev att jag fick promenera hem med kräket 4 km till stallet. Motion, positivt?   När jag till slut kom till stallet var jag så pist på min häst så jag tänkte att då rider jag ut och tröttar ut mitt monster, det blev 3 timmar sammanlagt, sedan kändes det mycket bättre måste jag säga. Hans mjölksyra är min lycka, skadeglädje.
    Efter den nästan oändliga ridturen sprang jag 8 km och ska snart till stallet igen för att kvällsfodra, riktig hästnörd? Sedan ska vi ut och gå på långpromenad, med vi menar jag mig och mina sambos som inte heller har mycket till liv. Vi ska ut och gå en lördag kväll, ska man skratta eller gråta?   Take care everyone:)ps. from now on I'm not going to be so bitter (so often).


Mitt första inlägg!

Idag har jag tagit steget som nästan alla mina vänner redan gjort, jag har skapat min alldeles egna blogg!
Något säger mig att den inte kommer användas lika flitigt som mina vänninors men det är tanken som räknas, right?
   Med tanke på att jag är alldeles för dålig på att höra av mig  till mina nära och kära nu när jag är i Skåne, så tror jag att en blogg är ett lysande alternativ. Men i sommar blir det andra bullar!   (Aline jag lova att jag ska ringa oftare iallafall)
 Over and out :)♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0