Dagens nyheter

Lars borde ha åkt ut. Kan inte säga att han sjöng bäst på långa vägar men jag tyckte absolut inte att han borde ha åkt ut.  Han gick en aning över gränsen och man kan tycka att när det är ett tema ska man inte skämta bort det helt för att man inte diggar det. Ser fram emot nästa vecka och hoppas att han är vanliga Lars.  Klockren i uppladningen, gick verkligen in i rollen. Haha

Obama-docka händes i träd Varför göra en så stor grej av saken? Action figurer säljer och denna hemmagjorda  historia kanske blir en trendsetter, right?

Dyraste villorna till salu i helgen Varför upplysa oss vanliga dödliga om detta? De är så dyra att ingen har råd att köpa dem. Varför berätta för alla och visa bilder av något som bara kommer kunna vare en dröm. Det är väll gryt nog att vitern är på väg. Not fair.

Kyrkans tester ska stoppa sexskandaler Senast kyrkan försökte åtgärda något inom ämnet sex var att förbjuda samlag innan vigsel, räcker inte det misslyckandet?

Hon fick nya vänner genom dateingsida För mig är det bara pinsamt. Sorgliga människa.

Back to black

 älskar att fixa håret och Emma äger

Neggo torsdag

Solen skiner, fåglarna kvittrar, alla är lyckliga och utanför mitt fönster blommar vitsipporna.
Nej nu ljuger jag igen.
Jag är sliten, det regnar och den enda jag träffat idag har tagit över rollen som Hitler för att gör livet till ett helvete för alla i sin omgivning. But he failed. Jag är glad:) Inte för att jag är glad på riktigt utan mer för att han inte ska få se mig ta åt mig. Ondska i sin renaste form, det är du.
Vissa människor är inte värda att bli älskade, därför är vissa människor olyckliga och bittra, så olyckliga att de ska försöka förpesta andra med sin olycka. Men han kommer inte att lyckas, för jag är älskad, redan där vinner jag över dig. Jag kommer aldrig bli som du.
 I am ment to do greater things and you will never make a difference.
For every winner it must be a loser, congrats.
Smile no matter what.


I feel it in my fingers, I feel it in my toes.

Vissa daga kan man ha flyt och idag är en sån dag.
Vissa dagar bör aldrig ta slut, dessa dagar kommer man ihåg minst lika bra som de då man önskar att man fick sjunka under jorden att försvinna.
Den här dagen var en sån dag.

Hoppas att morgon dagen blir magisk, känner det på mig i hela kroppen.
Det kommer uppkomma ett botemedel från cancer, Michaels jacksons näsa kommer bli normal utan att någonsin ramla av igen, Eskimåernas renar kommer bli rumsrena så att de till vintern kommer kunna på i deras kåtor och jag i egen hög person kommer att bli arton år och lagom lång. (gärna även rik, smal och hyper intelligent men man måste ju ha realistiska mål, jag beskriver ju bara morgondagen, Rom byggdes ju inte på en dag)

Denna dag tillägnar jag iallafall en legendarisk fiskepuss för det är den värd.

Enjoy it people, it's magic it's magic.

Sunday bloody sunday

"People say we share the same eyes, then why can't you see what I see?"

Citat

"Varje gång du öppnar käften och visar tänderna tror folk att du ler"  Thåström


Drömmar

Vad är egentligen grejen med drömmar?
Är det att man måste få användning av sin fantasi?
Finns de för att man ska förstå vad man inte har och aldrig kommer få?
Är drömmar till för att skapa avundsjuka?
Eller existerar de endast för att det är en bugg i systemet?

Tips

Tips  för att underlätta hösten och den kommande vintern.


  • Skjut inte upp saker, du måste förr eller senare göra det iallafall.
  • Glöm inte att ha extra batterier till ficklampan om du inte har reflexer. Bilar är hårda, Maria är mjuk.
  • Vånda inte över saker du vet kommer bli jobbiga, det som inte dödar dig stärker dig och det är fegt att försöka komma undan.
  • Skyll inte ifrån dig. Det är fjösfasoner.
  • Ät frukt och krama träd annars får du inga vitaminer, tappar håret, alla tror att du blivit nazist, du får inga vänner och en taliban kan spotta dig i ansiktet. För i Sverige gör man så, dömmer folk efter utseendet. Jag har nämligen en bror som blivit nerslagen pga .... hårlöshet för att han antogs vara fördomsfull, trots att hans dåvarande flickvän hade rötter från Bangladesh.
  •  Glöm eller tappa inte bort din mössa.    Har man ingen mössa blir man förkyld.

Är man förkyld blir man förmodligen hes.

Är man hes måste man viska.

Den som viskar han ljuger.

Ljuger man åker man i fängelse.

Åker man i fängelse är det högst troligt att man börjar knarka.
Knarkar man så dör man.  Så glöm för i helvete inte mössan!ps: med affro blir du inte heller förkyld.image17


Be cool and graduate from school people. <3


Hösten

Träden tappar bladen. För varje dag bli solen svagare och dagarna kortare. Fåglarna flyr mot fjärran länder, blommorna dör och björnen går i ide. Vi blit alltså av ned allt fint och bler lämnade kvarr med mörker. 
Det är ju ingen slump att antallet depretioner i landet ökar under denna tid. Jag har själv tappat motivationen för att göra saker. Vill även jag gå ide.
 Min glöd den svalnar, jag brinner inte mer. Har ingen direkt lust kvar.
Det är kallt nu. Det finns inte längre någon värme kvar. 
Allt är mörkt, kallt och dystert. Visst, det är vackert men till vilket syfte?
Varje morgon har gräset ett frosttäcke och för varje morgon blir jag tröttare. Kan det komma en dag då man inte ser någon mening i att ens påbörja dagen? Vad kan man göra annat än att stå ut denna outhärdliga tid?

Jo jag vet!
Bio, inflyttningsfest, kryssning, shopping tur, färga håret, träna, tävla, konsert, stand up och mycket mer. Detta kommer bli den bästa hösten ever för oss alla om vi bara rycker upp oss.

Ja, det är mörkt men då kan man göra fler dumheter utan att folk ser eller hur?

Love folks!   / M

ps. glöm ej mössa och reflex.

 vs
I prefer having fun. What do you choose? ;)

Aftonbladets nyheter idag

"Bajen djurgården 0 3". Mkt pinsamt

"Amanda, 37, fick stubb av p-staven". J a men utan den hade du haft en unge i kistan och nu får du säkert en enorm ekonomiskersättning och det enda du behöver göra är att vaxa hakan. Big deal.

"47 åring anklagad för 402 våldtäkter på kanarieöarna" Ibland tycker jag att dödsdom inte vore ett så dåligt alternativ, eller varför inte införa tvångskastrering?

"Zlatan säger: Jag försöker alltid göra mål" Skönt! Efter flera år i landslaget har vår stjärna äntligen lärt sig vad sporten går ut på.

"30 årig brittiskman åt sin man med färska  örter" Skönt att de är så tydliga i att det var färska örter så att man inte behöver grubbla så mycket.

"Han sålde sex för att betala sina studier" men vad fan ska man göra då när studiebidraget ligger på 1050kr?

"Dansk pedofil klädde ut sig till polis och våldtog 7åring" Varför inte bara klä ut sig till Tobbe trollkarl eller Nalle Puh?

Klockrena


Syskonkärlek

TACK Lillebror
För ännu en helt jävla underbar start på dagen. Inget går upp mot morgonsolens strålar som lyser in och värmer ens fötter som sticker ut utanför täcket. Fågelkvittret hörs mellan låtarna som spelas av den MEST TROLIGT DÖVA RUMSGRANNE, som förutom besitter världens i särklass VÄRSTA musiksmak, varken värderar sin hörsel eller sina framtänder särskilt högt. Om detta uppförande inte upphör kommer jag att vaxa din raggarsträng när du sover. Only so you know. Love M

Fakta

Lycka gör  dig glad.
Utmaningar gör dig  stark.
Sorger gör dig  mänsklig.  
Misslyckanden gör dig ödmjuk,  
Framgång gör att du strålar,    

Men endast vänner får dig att hålla ut.
 
<3

Etiska dilemman

Det är en konstig värld vi lever i.
Vi ser på TV blodet från så många oskyldiga människor, vi ser dagligen andras tragedier. Men vad gör vi åt saken?
De dör i krig och vi tillvekar TV spel. Respektlöst heltklart.
Men vi har ju våra egna problem att tänka på. Hinna strukturera vår tillvaro, klaga över de stigande bensinpriserna, leva sunt och träna. Det är vårt krig. För det är ju oss det är synd om. Vi som lever i i-länder som är vana vid mänskilga rättigheter och allmänt hög standard. Det är värre för oss eftetersom vi är vana vid att ha det bra eller hur? De som är vana vid smärta och sorg hanterar den bättre än dem som ej är vana?

I Sverige resonerar vi så att vi bara hanterar problem som ligger oss nära tillhands, i vår lilla ruta. Vi väljer att blunda för världens orättvisor. Varför vara global när man kan vara nationell? Strategiskt drag eller ynkrygghet? Vad är de som säger nationalisterna, stolta svenskar?

Success is temporary, glory last forever.

<3 M

Tänk på miljön

Panta mera och cykla.

Död åt kedjebreven

För mig är det pest, kolera, cancer och kedjebrev.
Hur ofta får man inte kedjebrev/kedjesms/kedjemail?
Jag skickar aldrig  runt sådan skit så varför skickar folk till mig?
I dessa finns löften om död, otur eller ett liv utan äkta kärlek. Var inte så vidskepliga, det är bullshit! Era vänner behöver inte veta att de är "DE BÄSTA EVAH" eller att de är så "OBESKRIVLIGT ÄLSKADE", riktiga vänner vet.
Dessa älskade vänner är inte så många så att man ska kunna räkna dem på flera händer. Likt förbannat står det "bifoga till 40 personer inom 4 minuter för annars kommer du leva olycklig i 10 år".  Det är bra att visa uppskattning men det finns ärligare sätt.

Du kanske tycker jag är dum, du som sitter där och läser som alltid skickar runt denna smörja för att du faktiskt står för vad som står. Men du måste ju erkänna att du själv blir gladare när det står "Jag älskar dig" istället för "Jag älskar dig, skicka detta till hela din telefonbok inom 10 min eller så dör du i en bilolycka på din födelsedag"
No offence men seriöst, de som skickar runt dessa meddelanden till bla dig är så lyckliga över att ha fått ett SMS (nolifes) så att de behöver skicka det till andra.  Det står ju för det mesta som sagt att man ska skicka tillbaks texten till avsändare vilket resulterar i flera SMS! JIPIKAYEJ!
Sluta vara så dum och naiv, klipp dig och skaffa ett liv istället. Du hjälper bara mobiloperatörerna! Jag kan satsa en kokostopp på att de är deras påfund för att de vet att svenskar generellt sätt är fega och vågar inte ta risken, det är ju ingen som vill dö pga ett SMS, right?

Jag lever och jag skickar aldrig runt dessa djävulens skapelser, jag har tur ganska ofta iallafall ska du veta.
 Dvs wake up people you got fooled. TIme to enter the real world?

Over and out M


Sanningen svider

Det är jävligt märkligt tycker jag. Det är jävligt märkligt att folk ser sig själv som någon Messias när de egentligen kan klassas som Judas. Hur är det möjligt att man kan tro så mycket om sig själv utan att förstå hur verkligheten ser ut?
Man klagar på väder, man klagar på växthuseffekten och man klagar på politiker. Men välkommen till dagens samhälle! Det har alltid funnits fyra åsikter det är bara att konstatera, vi vet mycket väl att det måste finnas olika sorters väder för annars avdunstar allt vatten och då kan man inte åka gummibåt. Det är bara vi som bidragit till växthuseffekten men det är ju himla skönt att skylla på någon annan, eller hur?
Jag tror inte att sveriges medborgare förstår innebörden av ordet demokrati. Vi röstar, vi väljer. Det är Vi, folket, som röstat fram våra politiker, de representerar våra tankar och åsikter men vi är för dumma för att kunna acceptera det. Det finns ingen lösning som gynnar alla och därför finns det olika partier så att man får resonera fram den lösning man tycker är lämpligast. Det är vårt fel, PULVER!
Sluta klaga och gör något åt era liv istället, ta en varmchoklad och njut för imorgon har du cancer.

Love M

Torsdagar suger

Idag har varit en ganska ovanlig dag, eller ja jag har hatat ovanligt mycket.
Jag har hatar regnet, hatat mig själv, hatat bussar, hatat skolan, hatat hästen, hatat nästan allt och alla.
Vad är egentligen grunden till allt hat? Har människan generellt sett ett behov av att hata eller är det bara jag?
Hatar jag för att jag inte kan ta motgångar? Hatar jag för att jag behöver störa mig på något? Eller hatar jag på grund utav ren avundsjuka på dem som klarar allt utan ett tecken på klagande eller ständigt fiskande efter sympatiröster? Hatar jag på grund utan avundjukan mot dem som inte hatar?

Frågan är var ska man vända sig med allt hat? Hur ska man få stopp på hatet? Detta hat som gräver ett djupare hål i stjälen för varje hatobjekt, ett hål som skriker hopplöshet och misslyckande. Kan man säga att hatet är ett sätt att skydda sig? Ett sätt som får en att gömma sig själv? Intar man en försvarsställning för att man inte vill se? De säger väl att hatat gör en blind? Är det sig själv man inte vill se eller världen som vi lever i?

Jag känner mig vilse. Vad vill jag? Gör jag något rätt? Hur ska jag hitta svaren? Den rätta vägen?
Hur ska jag hitta vägen ut ur mitt hat? Hur ska jag hitta mig själv? Hur ska jag bli hel?

Ekerö

Lång dag och alldeles för mycket buss. Har åkt buss 4 timmar tror jag, det suger.
Åkte ut till Ekerö och hälsade på familjen. Himla trevligt. Dock har jag typ biologiprov på 50 sidor på tisdag så jag vet inte riktigt när jag ska göra det.
I helgen ska jag iallafall åka till Trosa på lördag efter tävlingen och på söndag är det hubertusjakt. Det ska bli roligt.
Men frågan är hur fan man ska hinna plugga och sova, hmm.
Tänk om man kunde köpa tid, va jag skulle bli lycklig.

Over and out

Bekännelser

För er där ute som önskar att ni hade bättre betyg. Detta inlägg är dedikerat till er.
Ni som sliter som djur men liktförbannat får för få bokstäver i slutbetyg.
Min hemlighet är enkel:
Knepet är att hålla hjärnan tom för att minska risken för snedkoppling eller överansträngning. Du pluggar dagen innan för att slippa lagra överflödig information, du kommer ihåg det för stunden (provet) sen är det borta. Som ett USB minne fast utan fina färger och metallyster. Den som sa att man lär sig för livet bör leta säkrare källor, det är en myt.

Over and out.

Budo

Glömde bifoga en bild.Här kommer den

Plugg plugg


Har galet mkt läxor. Ska skriva klart en engelska text på 5-7 sidor till på tisdag. Utöver det är det Geografiprov på typ hela bocken känns det som. Skönt att man varit på två lektioner, not so much. Utöver det har jag matte att ta igen, en hel fysikkurs och en massa annat. Kul att jag kommer behöva plugga hela höstlovet istället för att tjäna pengar. Kuul, broke till jul! Woho.
Men aja, jag har bara mig själv att skylla, är  iallafall hemma och gör roliga saker också.
I måndags var jag,  Bea, Natha och Aline på standup på medborgarplatsen efter en mumsig middag. Det var as kul.
Mina favorit citat som jag ska stjäla och börja använda är: När man t.ex ger ngn falska förhoppningar så säger den personen "det är ju precis som att hitta regnbågensslut och där ligger en Hey Baberiba box". Andra citatet är ngt neggo men as kul "de säger att kärt barn har många namn, jag heter Aron, bara Aron". :)

I torsdags var jag, Natha och Bea på Budo på ngt  sunkigt ställe i stan. Det luktade inte sommaräng kan jag intyga dig! Men det var ganska kul iallafall. Det var inriktat på självförsvar och jag fick vara brutal, kanske lite väl brutal men jag är ju trots allt uppvuxen med  tre bröder kan man då bli annat än brutal?

För att vara lite extra hästnördig kan jag ju berätta att båda hästarna fick hoppa högt i veckan: Eddie 155 och Jabba 130, de var  mycket fina, det var kul. Sofie tog bilder och igår tog även Siri Brandell bilder när jag  red Jabba, hoppas ngn blir bra men det tvivlar jag på, jag är inte direkt fotogenisk. Får be en bön att en blir duglig.

Imorgon är det tävling i Vallentuna, hoppas att Eddie inte är retarded, youu never know.

Här är  iaf början till min engenskatext om human rights:

Through the last hundreds of years people have been tortured, suppressed and killed by their enemies. We, the people, are responsible for the actions of our leaders. We are the ones who choose not to see the pain. We are the ones who see the smoke without understanding that somewhere there's a fire. We are the naive Poles that did not see the Jews persecution and being annihilated. We didn't hear the children cry and we didn't hear the women scream. We didn't see the souls leaving their eyes, and we didn't see the suffering. What makes us human?


A while ago Zimbabwe was going to select a new president. The last president was Robert Mugabe and he had been ruling the country with an iron fist for 25 years. So it was a big deal for Zimbabwe. Would they get a fresh start or would it start over again? I knew about the election and wanted to know more about it so I bought a magazine. I did not find anything about it on the front page witch I found strange. Instead I found a small press item about the election. I asked myself: What do the Swedish magazine find more important to tell their readers? "How to get the perfect sun-tan" was the answer.  I felt ashamed. In Europe we take human rights for granted but we do not understand that for many people it's nothing but a dream. We are used to have food, we are used to have a home and we are used to be classified as human beings. We are locked inside our small box without a thought about how we can change the life of thousands instead of buying a summer house or a third car. I wouldn't give my money away for an African family, and that makes me feel ashamed. Why am I so egocentric?  


A problem is that we need to get Africa and Asia on our map. Europe got EU, we all got UN. We need to be more global. We'd rather write about the immigrants in our subways than about the genocide in Rwanda. We blame them for crimes and send them to jail. But we don't understand why they came here. They don't flee to us, they flee from their homes to avoid pain and suffer. We can't see it from their perspective. We imagine that we are going through a rough time when we loose a relative in sickness, loose a job or have a house burned down. Can you understand how you feel when you've watched your family die, when you've been raped or had to starve? Your only solution was to leave your country which maybe was the last thing that represents you and the person you are. Only to live in a subway, eating garbage and getting used to having people spit in your face. Because you are on their property, in their box, in their way. And then your last choice is to surrender and die with the last pictures of misery, pain and death etched in your head. We pity them but we have guts enough to feel sad for ourselves. We imagine us as fighters when we truly are cowards.


We humans get disturbed by people that are different from us. Why can't we just face the fact that all people are different and see that we have to lend a helping hand? Without trying to make them be like us and instead helping them to be themselves? They have religions like we do, they have families like we do, and they are people like we are. What makes us different? Money? Human rights? Democratic? Selfishness?


I wish we had stood up against Hitler. We, the rest of the world, could have been able to make the Nazis realize what they were doing. I wish we would make every dictator leave their throne. I wish we would change the world.

Nu har jag dock skrivkramp och vet inte  alls vad jag ska skriva. Suck.
Åker till stallet istället.

Peace mate!


Uppdatering

HG 2: När ngn säger ngt ointressant (t.ex Jonas) kan ni säga "ååh jag antecknar det i den stora boken", sedan låtsas ni ta upp en bok och bokstaverar tydligt "Jag bryr mig inte". Typ så:)

Miss ya<3


One week completed

Jag har  överlevt en hel vecka i nya skolan. Ligger efter i nästan alla ämnen. Underbart! Men som Timbuktu skulle sagt: det löser sig, det gör det alltid.  Förr eller senare. Ett helvete med Fysiken dock men jag får anlita Rikard som min personliga lärare. Vi hade iaf cooper test (3km på tid) vilket  jag trodde skulle sluta med trubbel med tanke på att jag precis haft muskelbristningar i vaderna och inte tränat sen augusti, men jag kom in på 13.07 så det kändes skönt. man måste ju ha tur också.

Hästarna sköter sig. Tävlade Eddie idag och kom trea i första klassen och etta i andra så vi fick ännu ett segertäcke, det är nice. Tävling nästa helg också, Natha ska vara hästskötare<3

I veckan var vi på bio. Patrik 1.5 hette filmen och det var helt klart underhållande. Dock brukar ju Skarsgård vara lite småporrig så hela filmen förstördes ju av att han var gay. Men det var mys iaf. Var ju med girlsen mfl.

Sov hos Bea här om dagen i stan. Det var mysigt att dricka drinkar och se på film. Bea you are the number one bartender!

Vi var på Revy i Åkersberga igår, det var as kul. Sen käkade  den gyllenne trion på Golden West, avokadosallad is the grej. Mysigt att vara hemma igen men saknar skåne nått enormt. Räknar ner dagarna till GP.

over and out/ M

Oförlåtligt

Jag är en dålig människa. 
Jag har begått ett dåd som inte går att förlåta, en synd som ej är utav denna värd.
Jag har glömt bort min mammas födelsedag.
 Inte nog med det, även min lillebror glömde bort den,  mina storebröder och  pappa glömde bort den också. Fy fan va vi är dåliga. Det är så fruktansvärt pinsamt att jag inte vet vad jag ska göra. Absurt genomskinligt att komma med en blomma imorgon och säga "förlåt att jag glömde" eller "grattis i efterskott" eftersom man har en födelsedag av en anledning, ingen flextid där inte. Stackars mamma. Känner mig som en riktig judas.

Damn.

Take care folks<3

ps. dagens mat är inte Langos classic lyx. Smaka lake och luktade hav. Magförgiftning here i come! Fy bubblan. Tacka vet jag hedlig renskav. d.s VS 

RSS 2.0