Död åt kedjebreven

För mig är det pest, kolera, cancer och kedjebrev.
Hur ofta får man inte kedjebrev/kedjesms/kedjemail?
Jag skickar aldrig  runt sådan skit så varför skickar folk till mig?
I dessa finns löften om död, otur eller ett liv utan äkta kärlek. Var inte så vidskepliga, det är bullshit! Era vänner behöver inte veta att de är "DE BÄSTA EVAH" eller att de är så "OBESKRIVLIGT ÄLSKADE", riktiga vänner vet.
Dessa älskade vänner är inte så många så att man ska kunna räkna dem på flera händer. Likt förbannat står det "bifoga till 40 personer inom 4 minuter för annars kommer du leva olycklig i 10 år".  Det är bra att visa uppskattning men det finns ärligare sätt.

Du kanske tycker jag är dum, du som sitter där och läser som alltid skickar runt denna smörja för att du faktiskt står för vad som står. Men du måste ju erkänna att du själv blir gladare när det står "Jag älskar dig" istället för "Jag älskar dig, skicka detta till hela din telefonbok inom 10 min eller så dör du i en bilolycka på din födelsedag"
No offence men seriöst, de som skickar runt dessa meddelanden till bla dig är så lyckliga över att ha fått ett SMS (nolifes) så att de behöver skicka det till andra.  Det står ju för det mesta som sagt att man ska skicka tillbaks texten till avsändare vilket resulterar i flera SMS! JIPIKAYEJ!
Sluta vara så dum och naiv, klipp dig och skaffa ett liv istället. Du hjälper bara mobiloperatörerna! Jag kan satsa en kokostopp på att de är deras påfund för att de vet att svenskar generellt sätt är fega och vågar inte ta risken, det är ju ingen som vill dö pga ett SMS, right?

Jag lever och jag skickar aldrig runt dessa djävulens skapelser, jag har tur ganska ofta iallafall ska du veta.
 Dvs wake up people you got fooled. TIme to enter the real world?

Over and out M


Kommentarer
Postat av: NAto

gull!

2008-10-18 @ 00:12:08
Postat av: Johanna

ahh! jag gillar vad läser skarpt!

2008-10-18 @ 10:55:33
URL: http://johannaakarp.blogg.se/
Postat av: Aline

Jag lever också än sålänge;D

2008-10-19 @ 16:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0