One week completed

Jag har  överlevt en hel vecka i nya skolan. Ligger efter i nästan alla ämnen. Underbart! Men som Timbuktu skulle sagt: det löser sig, det gör det alltid.  Förr eller senare. Ett helvete med Fysiken dock men jag får anlita Rikard som min personliga lärare. Vi hade iaf cooper test (3km på tid) vilket  jag trodde skulle sluta med trubbel med tanke på att jag precis haft muskelbristningar i vaderna och inte tränat sen augusti, men jag kom in på 13.07 så det kändes skönt. man måste ju ha tur också.

Hästarna sköter sig. Tävlade Eddie idag och kom trea i första klassen och etta i andra så vi fick ännu ett segertäcke, det är nice. Tävling nästa helg också, Natha ska vara hästskötare<3

I veckan var vi på bio. Patrik 1.5 hette filmen och det var helt klart underhållande. Dock brukar ju Skarsgård vara lite småporrig så hela filmen förstördes ju av att han var gay. Men det var mys iaf. Var ju med girlsen mfl.

Sov hos Bea här om dagen i stan. Det var mysigt att dricka drinkar och se på film. Bea you are the number one bartender!

Vi var på Revy i Åkersberga igår, det var as kul. Sen käkade  den gyllenne trion på Golden West, avokadosallad is the grej. Mysigt att vara hemma igen men saknar skåne nått enormt. Räknar ner dagarna till GP.

over and out/ M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0