Sanningen svider

Det är jävligt märkligt tycker jag. Det är jävligt märkligt att folk ser sig själv som någon Messias när de egentligen kan klassas som Judas. Hur är det möjligt att man kan tro så mycket om sig själv utan att förstå hur verkligheten ser ut?
Man klagar på väder, man klagar på växthuseffekten och man klagar på politiker. Men välkommen till dagens samhälle! Det har alltid funnits fyra åsikter det är bara att konstatera, vi vet mycket väl att det måste finnas olika sorters väder för annars avdunstar allt vatten och då kan man inte åka gummibåt. Det är bara vi som bidragit till växthuseffekten men det är ju himla skönt att skylla på någon annan, eller hur?
Jag tror inte att sveriges medborgare förstår innebörden av ordet demokrati. Vi röstar, vi väljer. Det är Vi, folket, som röstat fram våra politiker, de representerar våra tankar och åsikter men vi är för dumma för att kunna acceptera det. Det finns ingen lösning som gynnar alla och därför finns det olika partier så att man får resonera fram den lösning man tycker är lämpligast. Det är vårt fel, PULVER!
Sluta klaga och gör något åt era liv istället, ta en varmchoklad och njut för imorgon har du cancer.

Love M

Kommentarer
Postat av: nato

RAW

2008-10-17 @ 20:04:06
Postat av: Aline

Maria, vilket fin header:D

2008-10-17 @ 20:32:02
URL: http://ajline.blogg.se/
Postat av: nato

TACK ALINE!

2008-10-18 @ 00:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0