Skön polis

Måste bara säga att alla poliser inte är maktgalna stofiler!
När jag och mamma var på väg till spinning i lördags, blev vi stannade vid infareten till Donken av poliser. (VidDonken ligger även OKQ8)
Polisen som hjälpt mamma med blåstestet säger när han ser mammas körkort:
(efter att han frågat oss var vi är på väg så tidigt en lördag) 
"Ja det här var ju verkligen inte igår" och sen kommer han på att det var väl kanske inte så trevligt sagt  "Men vad ska man säga då?" försöker han styra upp situationen med, mamma tog ju trots allt körkort på 70talet och har kvar samma bild så jag förstår hans reaktion fullständigt.

Vi fick iallafall åka men sen när vi tankat på OKQ8 och tänker åka ner mot Friskis blir vi invinkade igen. "Vafan tänker jag, har han minne som en guldfisk? Vi var ju den enda bilen som åkt förbi".
Han ser iaf dödligt seriös ut när han vinkar in oss till vägkanten och vevar med armen för att mamma ska veva ner rutan. Precis när mamma ska säga att vi redan blivit kontrollerade säger han, fortfarande allvarlig:
"Säg inte att ni har käkat på Mc'Donalds när ni ska åka och träna?"

Skön kille helt klart! Spontan komik är det bästa jag vet.


Kommentarer
Postat av: Ullis

Haha valros! klart att du fick en liten plats i min blogg, du fyllde ju år! Nu därimot..Fast ok, jag kan lägga upp några bilder till från i förgår, dom är niiice!/räkan

2009-02-22 @ 13:04:44
URL: http://ulrikalinde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0