Svårt att se ljuset i tunneln?

Det är många av mina vänner som känner sig vilse och otillräckliga. På grund utav sina egna krav eller andras
De kanske inte känner sig tillräckligt snygga, tillräckligt smarta, tillräckligt driftiga eller mår bara allmänt dåligt.
Ryck upp er tjejer! Ni förstör bara för er själva.
Vad ger det er att vara negativa och bittra? Ni mår bara sämre. Tänk positivt, ni är bra! Det finns många människor som är betydligt sämre.
Det värsta jag vet är människor som ger upp, nöjer sig eller tycker synd om sig själva. Vad löser det? Det är först när man själv gett upp som man förlorat, och man skall adrig vara självömkande, det är bara patetiskt.

Jag tror att jag talar för hela mänskligheten när jag hävdar att alla människor känt sig lost någongång.
Det kan bero på att ni inte vet varför ni gör saker, eller varför ni inte gör saker tillräckligt bra.
Ni behöver hitta er motivation. Sluta gå på halvfart och låta tiden och möjligheterna passera.
Tänk efter:

Vad vill jag göra? Vad måste jag göra för att ta mig dit?
Varför gör jag det här och varför gör jag det som jag gör?
Vad vill jag få ut av mitt liv, Vad är det jag värdesätter?
Vad vill jag se när jag ser tillbaka på tiden jag lever nu?

Så fort ni vet vad ni vill göra och varför, har ni inga begränsningar. Allt ni vill kan ni göra och det spelar ingen roll om det handlar om att få MVG i alla ämnen för att komma in på den skolan du vill eller att nå din toppform. Ingenting är omöjligt och det är större chans att nå sitt mål om man ger allt. Börja på hundra procent och öka successivt.
Motivationen man känner för något man verkligen vill göra är ovärderlig, utan att du själv vill kommer du aldrig göra det helhjärtat. Du ska aldrig förändra dig och ditt liv efter någon annans önskemål. Det gör dig bara olycklig.

Sluta klanka ner på er själva, tror inte ni på er, vem kommer då att göra det? Förstå att ni är bra. Och försök inte fiska ut bekräftelser från era nära och kära, det är du som måste vara nöjd med dig och andras åsikt har ingen betydelse.

Istället för att tänka: Jag är dålig, det går inte, jag kommer aldrig klara det här. Tänk: JAG VILL, JAG KAN, JAG SKA. För du kan allt du vill! Med en positiv inställning kommer du längre, se möjligheter och inte problem.

Ha konkreta och mätbara mål för att inte tappa motiviaton, man kan alltid göra saker bättre men huvudsaken är att du själv är nöjd med din insats.

Glöm ej att vilja är kunskap och att ovavsätt vad det handlar om, tro på dig själv. Annars gör ingen annan det.
Jag tror på er.  Ingenting är omöjligt.
<3 M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0