Status ringen

Är det så att dagens ungdomar inte förstår vad en förlovning representerar, utan tror att ringen är en symbol för att man  inte är ensam?
Något fel är det iallafall, hissen har inte gått hela vägen upp.
Man förlovar sig med någon som man vill leva resten av sitt liv med och inte någon man har ett seriöst förhållande med. Idioter!
Man får ändå inte gifta sig innan man är 18 så varför förlova sig innan gymnasiet? Höjer det statusen genom att man tilldelas vuxenpoäng?
Om ringen som visar att man tillhör någon bara är en symbol för omvärlden så kan man ju lika gärna låtsas vara förlovad och köpa en ring till sig själv för att visa alla att man är älskad, det känns ungefär lika seriöst.

Skulle man kolla statistiken på hur många ungdomar som bryter sina förlovningar kan jag nog satsa en femma på att det är över 90%.

Jag förstår inte att man ska ha så bråttom att hitta "the one", känns ju halvtroligt att man skulle hitta sin livspartner när man inte ens är gammal nog att cykla utan hjälm. 

Skärpning Sverige, guldet kommer bara bli dyrare och då kommer ni säkert bli ringsamlare istället, stupid.
Väntan är en bra grej

Känner du för att döda någon nu förtiden när det är svinkallt och du måste stå ute och vänta?
Ta vara på tiden för den tiden är bara din.
Jag har lite tips på vad jag brukar göra när jag väntar.

1, Balansera på ett ben kan du göra övningen avancerad genom att ha klackar, stå på stenar eller blunda. Bra balansövning och om du håller på att ramla kan du bara spänna magen som balanserar upp jätte mycket.

2. Du kan sjunga falskt om det inte är massor med folk omkring dig, det stärker magen att sjunga för du spänner den hela tiden. Jag tycker framförallt att det är roligt, tills man märker att man inte var så ensam man trodde.

3. Du kan sträcka ut tungan bara för att se om den skulle lyckas frysa (då det är massor med minus såklart). Jag vet att det kan uppfattas lite konstigt  men det är ganska spännande, jag har dock aldrig lyckats. Lyckas du ge mig gärna tips på hur du gjorde.

4. Rulla tummarna, en klassiker.

5. Finns det föremål som är ganska stadiga kan du öva på karatesparkar. Tänk på att sparka med fotsulan och inte tårna. Det kan göra förjävla ont... har jag hört.

6. Ring folk du borde ringa, så sparar du tid senare när du faktiskt kan gör annat.

7.  Tänk igenom livsviktiga saker och beslut. T.ex vilka träningskläder du ska ha följande dag och var de ligger så sparar du flera sekunder när du ska packa dem senare. Eller kanske på vad du ska göra till middag.

8. Är det snö ute kan du trampa ner foten i en otrampad del och sen trampa tårna runt hälen, det blir en makalöst vacker blomma ska du veta!

9. Är det förtfarande snö kvar. eller blomman blev ful så att du vill gömma bekräftelsen på ditt misslyckande. så kan du krama en snöboll och öva på att träffa saker. Det är bra att öva på att kasta snöboll för förr eller senare kan du komma i krig och då kan du briljera med din begåvning att träffa. (Allt du övat men ingen vet om kan du låta andra klassa som en naturbegåvning)

10. Annars kan du ju bara låtsas att du är en hund och kissa på brandposter eller käka pinnar, det är ju bara din fantasi som sätter gränserna. Våga vara kreativ!

Hoppas att ni inte kommer känna er lika rastlösa när ni väntar tack vare mina smarta och seriösa tips.
Kom ihåg, det kan roligt att vänta ^^


"Du kommer gå långt"

Idag när jag åkte buss såg jag en reklamskylt. Med stor text stod det skrivet "Du kommer att gå långt".Brydde mig inte om vad det var för sorts reklam men jag anar att det var någon extraordinär utbildning som gör att du får jobb trots att det inte finns några.
Hur som helst så tänkte jag på hur fan man kan säga att gå långt är ett tecken på att man lyckats.
Människor som är framgångsrika tjänar mycket pengar och är inte ute och går hela dagarna. Rika människor sitter på kontor och körbil. De går varken till jobbet eller bussen. Om man är framgånsrik är det större chans att man bär klackar än gymnastikskor. Är man fattig går man till bussen eller cyklar kanske, man går i gymnastikskor för att de är sköna att gå i.

Om ett barn lyckas bra i en liten skola i Afrika, säger man då att detta barn kommer att "gå långt"? Det känns ju som att barnet redan vet om det så de uppmuntrande orden kanske inte uppfattas en komplimang.

Jag ska iallfall inte gå långt, jag ska gå i klackar och köra bil.

Reklam

Vill uppmuntra alla att byta startsida (nej det är inte min blogg jag syftar på)
www.godstart.se
Denna sida skänker pengar i förhållande till antalet "klick".
Bra start sida samtidigt som man gör en bra grej.
Kolla upp den innan du dissar den.

Potatismjöl eller solarium?

Det är egentligen ganska konstigt att vi skäms över att vara så bleka på vintern. Vi vill se bruna ut men inte så att det ser onaturligt (orange) ut. Trots detta accepterar vi inte riktigt att vi tappar färgen och matchar snön.
Det tåls att tänka på att vår älskade och gyllene bränna är kroppens försvar för solens starka strålar och uppkommer inte för att man ska vara snyggare i bikini. Vi vet att solen ger oss cancer men vi vill ju vara snygga och fräscha.
Jag är så dum att jag t.o.m solar solarium och eftersom detta alltid är upptaget vet jag att det inte är bara jag som betalar för cancern.
Trots att jag vet att mitt solande höjer oddsen för cancer värdesätter jag min konstgjorda milda bränna (som ingen annan lägger märke till) så högt att jag fortsätter ligga och sola i en burk.

Det skulle vara så mycket enklare om det vore vitt som var idealet för hudfärg. Nu menar jag inte rasistiskt utan så opåverkat av solen som möjligt.
Länder och kulturer som tappar respekten för turister med urringat skulle få tillbaks denna, då turisterna inte skulle sola topless utan bära huckle och solbrillor.
Vi skulle kanske börja pudra våra kroppar för blekare yta men det finns ju ekologiskt potatismjöl, dock inga brun utan sol produkter utan E-ämnen.
Samhället skulle generellt sätt få mindre cancer och njuta mer av vintern. Visst, vi skulle svettas mer på sommaren men vi klagar ju på den liktförbannat som det är.

Nu önskar jag att jag kunde avsluta med att erkänna att insikten i mitt solande skrämt mig och får mig nu att bojkotta solarium, men så är inte fallet. Jag är för dum och ytlig för att ha kritvita ben under mina långkallingar och dunjackor, men jag hoppas att det finns smartare människor som helhjärtat går in i rollen.


Diggar/Dissar

             Diggar                                              Dissar
1. Drick yoghurt- lever på det.        1. Förnedrings TV.- No dignity
2. Grupp träning- sjukt taggande  2. Bleka ben.
3. Sushi- nyttigt och gott.                 3. Konstant överdrivna tjejer- välkomna till Sverige: Landet lagom.
4. Sport BH : Vill ha 24/7                 4. Byxor under rumpan modet.
5. Hemgjort julgodis- mums         5. De temporära motionärerna som upptar gymmet.
6. Pilates: skönt och stärkande.  6. Friterat- känns helt oaktuellt just nu.
7. Halkan                                          7. Priset på körlektioner
8. Te, gott och vamrt,.                     8. Ovårdade fötter.
9. Ev. intensivkurs, körkort.            9. Lata människor
10. Raslöshet.                                 10. Skavande träningsskor.

VILL HA

 •  HH Simonsen Mini Styler- Sjukt söt och praktisk plattång att ha i väskan för luggen. 15cm lång.
 • Geopard bikini (Denna från HM)
 • Iphone, riktigt classy.
 • Söt klänning från forever21.com
 • Söta skor från topshop, diggar gladiatorsandalerna fortfarande.

REX Sandal BootHAIDEE Gladiator Sandal


Veckans tips

 • Njut av gamla godingar. Jag pressar Bob Dylan just nu.
 • Se till så att du inte glömmer bort hur viktig kvalitétstiden är med dina nära och kära.
 • Tvivla inte på dig själv, allt du vill kan du.
 • Klaga inte över din vardag för mycket för andra. Det är du som skapat den så det är bara du som kan förändra den. Våndas inte över saker du inte gjort, värdesätt istället allt du gör, det är trots allt det som räknas. Plus att det alltid finns folk som har det sämre.
 • Ge mycket komplimanger, det tar dig ett ynka par sekunder men kan förändra en annan människas dag.
 • Våga prova nya saker. Vad har du att förlora?
 • Ta vara på tiden du har för dig själv.
 • Käka frukt och drick vatten.
 • Slopa dina fördomar, de ger dig inget positivt.
 • Ha inte en negativ inställning när du ska göra något, det blir vad du gör det till.
 • Jag vet att det är ett helvete att gå upp varje morgon, men försök njuta. Du får ju ändå chansen till ännu en fantastisk dag.

Den onda cirkeln

Egentligen är det sjukt att man lägger så mycket pengar på mat och sedan på träningskort.
Speciellt de som åker till gymmet och sen bara går på bandet.
Varför välja att gå på ett band i en svettig lokal när man kan uträtta samma motion i den friska luften. Visst det är mörkt länge men använd pannlampa. Köp inte onödig mat eller snacks, du ångrar dig ändå bara.
Tänk efter, vill jag verkligen äta det här? Behöver jag verkligen det här? Eller tänk på Marabous reklam: hur många rutor gör dig glad? För varför ska du äta fler och bli olycklig?

Måste avsluta med att hylla Special K´s nya smarta slogan: "goda vanor ger goda former". Thank you Sherlock Holmes! That's why people that eat grows, i would never figured it out myself!  Frågan är väl då vad dåliga vanor ger dig? Boobs?

Träna och ät som du vill, det är du som bestämmer. Skjut inte upp träningen, du straffar dig själv mer.


<3 M

Var inget får och skilj dig från mängden

Jag har funderat på varför människor ställer så dumma frågor och gör så osmarta uttalanden.
T.ex om en ovanligt lång tjej går förbi i en skolkorridor och ett gäng killar sitter vid ett bord där hon passerar. Det finns ingen chans att de missar tjejen ifråga, men liktförbannat måste de uttrycka sig högt över sin förvåning, kanske bara för att de är så obeskrivligt stolta över att de trots sin bristande intelligens lyckas urskilja skillnaden mellan en individ och majoriteten av omgivningen. "ser ni var lång hon är" skriker det högt i korridoren för att sedan skratta och göra highfive för de är ju så jävla coola grabbar som hänger i korridoren, de tar även kort med sina mobiler. Ska de visa upp dem sen och säga "titta vilken lång tjej jag såg idag mamma"?
Det känns ju som att dessa människor är fruktansvärt rädda för att synas och ta plats och behöver få en liten bekräftelse från sina vänner att "det är inte helt ok".
Är sjukt trött på dessa människor som inte vågar vara de personer de vill vara, vafan är de rädda för? Varför skulle uppmärksamhet vara så illa bara för att man uppnår den genom att vara lite alternativ?

Fuck you, I use high heels every day if I want to. Bara för att jag är lång betyder inte det att jag inte ska få länga mina ben för en slankare look precis som alla andra. Isf kan man ju stifta en lag som beskriver den svensk alla ska sträva efter att vara så kan vi ju se hur kul det blir.

Jag känner bara feel free. Ta bilder och säg era "asroliga skämt" när någon sticker ut, skratta åt de som i samhället exteriört är en minoritet, skratta åt  handikappade och skadade, gör folk som vågar skämma ut sig till åtlöje, det visar ju täcken på din höga moral. Gör även narr av dem som är helt annorlunda dig, för det är dem som får dig att framstå som tråkig och opersonlig. De är de som vågar vara och inte går runt som en jävla klon.

Btw Natha du är söt <3


Vad händer i världen?

"Sexåring missade bussen till skolan, tog bilen. Körde 2 mil med familjens ford innan krock med lyktstolpe." Och här sitter jag och har övningskört en gång, hur svårt kan det vare egentligen?

"Hittade bil värd 66 miljoner i garaget. trodde han ärvde skit och hittade en Bugatti" Kul för honom, jag ska dela en vind med ren skräp med mina tre bröder.

"Skånsk politiker hotad till döden"  Bryter man på Skånska och kommer in i Sverige får man la ta konsekvenserna, eller? Har ju absolut inget med yrket att göra.

"Baka de fem godaste pajerna till utflyckten" Ja! Vem känner inte för att gå ut med fika korgen och filten, sätta sig på marken och bara njuta av vädret? eller ja en urinvägsinfektion. Varför inte bara börja visa säsongens bikinis och påminna om solskyddsfaktor för det känns ju också förjävla aktuellt!

"Föll ihop på¨banan med oerhörda smärtor" Ja stackars henne, här pratar vi om ett jämställt samhälle men inte fan frågar ngn hur bananen återhämtat sig efter olyckan, vilken heder.

"Så ska TV4 stoppa paktskapande i nya Robinson" Ska de sitta på varsin ö eller hur fan ska de undvika det?

"Varning för svaga isar, pojke gick igenom isen med epatraktor" Smart kille, vilken förlust.

"Död man vann 80 milj på lotto" Otur i kärlek kanske eller är Gud bara skadeglad?

"Obamaflickornas första skoldag" Jag bryr mig så mycket att jag nästan svimmar.

"Bli fortare frisk, bästa sättet att tackla febern, snuvan, hostan och halsen." En hundring på att en moderat skrev artikeln.

Ibland chockar Sveriges intelligens mig faktiskt. 


Ge mig sommar eller snöänglar

Antar att det inte bara är jag som är trött på att hacka tänder, få håret förbryllat av mössor, få en helt obefintlig kroppskontroll och helt enkelt nästan uppnå en fullkomlig nedfrysning. Det spelar ingen roll hur mycket man klär på sig, likt förbannat fryser man arslet av sig och längtar efter sommaren.
Varför kan det inte vara lite kallare i Antarktis så får vi några graders höjning? Det är inte direkt så att pingvinerna lär klaga.

Ska det vara snö så ska det fan vara så att man kan öva på att göra de perfekta snöänglarna eller så mycket snö så att man inte tar sig till skolan. Annars kan det lika gärna vara, de som gillar snön åker ändå till Åre eller Trysil över ledigheten. So let them have their deepfrozen noses and give me a suntan.
En annan irriterande sak är att det aldrig är ljust när man har tid att vara ute, på morgonen får man ha pannlampa, på kvällen får man ha pannlampa och på dagen måste man liktförbannat släpa sin pannlampa för att kunna signalera till bussen inför hemfärden.
Ska vintern vara så här fullständigt dåligt, deprimernade och onödig kan den  lika gärna vara, Jag är villig att offra julen och min pulka också för den delen, bara för att slippa vintern. Mina ben får ändå inte plats i pulkan och julen är bara en ursäkt för att du ska få äta dig så mätt på den slemmiga julmaten bara för att man bara äter dem under julveckan.
 Men idiot du kan äta sill vilken annan dag på året som helst, du väljer bara att svulla för att du är en svag människa. Så att du kan bli sentimeltal och förklara för alla du känner hur dålig du känner dig och hur trött du är på julmaten, trots att du trycker i dig en paradis-ask när ingen ser. Det är heder! Samma heder du har då du lovar dig själv att börja träna som nyårslöfte (iår igen) för att förpesta gymmet för de starkare människorna som tränar året rumt som får trängas med idioter som dig i 1.5 månad innan du slutar träna och väntar till nästa jul.

Men jag är inte bitter jag föredrar bara att vara negativ, med en positiv inställning blir du bara besviken iallafall.

Dagens hiss: Lojala människor och drickyoghurt.
Dagens diss: Julmat och smutsiga golv.


Att sträva efter 2009

 • Skall ta körkort.
 • Gå ner minst 6 kg.
 • Bli snällare, eller iallfall mindre ond.
 • Le oftare.
 • Bli lyckligare.
 • Sluta slå min bror.
 • Bli mindre våldsam när jag festar.
 • Åka till Skåne och Trysil.
 • Jobba som ett as.
 • Starta msv dressyr.
 • Starta 140.
 • Bli ledsagare.
 • Ställa mig i bostadskö.
 • Flytta hemifrån.
 • Bli hurtigare och sundare.
 • Dra ner på kaffet. Dricka mer te.
 • Åka utomlands.
 • Tävla och träna mer.
 • Lära mig att dansa vals.
 • Hyra en trampbåt.
 • Klättra i en flaggstång.
 • Fylla arton och få på krogen lagligt.
 • Åka till Gotland.
 • Undgå att bli bitter.
 • Krama ett träd.
 • Medverka i en demonstration.
 • Bädda sängen oftare.
 • Gå på fler konserter.
 • Ge fler komplimanger och göra felr goda gärningar utan baktankar.
 • Spendera mer kvalitetstid med mina nära och kära.
 • Äta glass som frysts av flytande kväve.
 • Lära mig cykla 100m utan händer.
 • Bli en bättre vän.
 • Bli mer realistisk.
 • Städa oftare.
 • Göra fiskpussen internationell.
 • Fatta klokare beslut.
 • Döpa en ko efter mig

.


Minnen 2008

 • Flyttade till Skåne och hem igen.
 • Nollade Eddie i 135 och startade 140.
 • Började träna Jabba, nolla 110.
 • Jobbat som aset hela året.
 • Blev rånad.
 • Klippte lugg.
 • Fick en arbetsskada och väntar tålmodigt på försäkringspengarna.
 • Drack alldeles för mycket kaffe.
 • Klarade skolan.
 • Överansträngde vaden... 2 gånger, IDIOT?
 • Bet en främling i armen.
 • Vann armbrytningar mot killar.
 • Fick nya vänner.
 • Skämde ut mig offentligt (åtskilliga gånger).
 • Startade bloggen.
 • Fick sponsor.
 • Gick upp i vikt.
 • Tog fälttävlankort.
 • Byggde en sandgubbe.
 • Tog mig in på krogen flera gånger.
 • Var på Åland.
 • Grät till en disneyfilm.
 • Skrämde folk på stan.
 • Slängde en tårta på en kompis.
 • Klagade onödgt mycket.
 • Skickade ett hotbrev till expressen.
 • Var på kryssning
 • Gick på GI.
 • Hade lärlingar i sveparkonsten.
 • Pratade massor med engelska.
 • Började övningsköra. En gång.
 • Gjorde dumma saker. Vissa stora misstag.
 • Dödade en fågel avsiktligt. (Den var döende så det var inte en sadistisk gest)
 • Agerade Hitler, fadder och efterbliven.
 • Gav bort ett par sympatikramar.
 • Spelade efterbliven för att undgå att betala för bussen.

RSS 2.0