Insatt i fotbollen? Javisst!

Vild diskussion om allsvenskan:

Bee RindevallBee Rindevall
" Jag bryr mig inte det minsta. Inte ens lite(...)
Jag har vettiga grejer att lägga min energi på.
Maria

Men det är ok. Vi kan nog vara vänner ändå. Men jag får nog ge djurgårdens-special-edition-teservisen till någon annan i julklapp. Synd att den är signerad till Beatrice Bee Snosa Rindevall.

Finns inte så många som heter det.

Bee Haha
Maria

Det är ok. Jag bryr mig inte heller men för ett par år sedan bestämde jag mig, precis som alla andra lågstadieklassare, att man ska ha ett favoritlag. Eftersom min storebror höll på AIK var valet enkelt. Motståndarna: Djurgården.

Bee Jag höll på AIK

Det la jag ner när jag blev 14 och fattade hur töntigt det var att säga att man skulle hejja på ett lag som man inte hade någon koll på.

Maria: Det enda jag vet är att deras färger är gul,röd och blå. Förut visste jag även en spelare Kim Källström. Sedan slutade han. Nu är det mer en principsak. En gång djurgårdare alltid djurgårdare. Även om jag bara vet hur de går för dem ( och i vilken sport som är aktuell) om de vinner SM-guld. Annars är det svårt att hålla koll på säsongerna. Kommer ju nya hela tiden.

Bea det är inte töntigt! Man får känna sammanhållning utan att göra eller veta någonting. Sååå enkelt. "


Så var det. Jag är inget fotbollsfreak. Så där ja. jag har talat ut. Släng dig i väggen Fadde, jag kan också.


Kommentarer
Postat av: John Eriksson

Helt OK att bry sig om fotboll. Dock inte helt OK att moralisera och förminska andras intressen genom att påpeka att ens egna intressen är vettigare (Dåligt Bea!). Vettigt och ovettigt finns precis lika lite som ont och gott.

2009-11-04 @ 22:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0