Larviga nyheter tycker Marry och Farry

  • Vattenfall vill sälja sitt elnät för att köpa Brittiskkärnkraft. DUMT. Sverige ska jag bygga fler reaktorer. Sen kommer ju de garanterat att framstå som idioter. Det är ju något som är säkert :):)
  • 5 döda i svininfluensan nu. 1milj vaccinerade. Någonstans går ju inte den ekvationen ihop.
  • Hundratals döda i en självmordsbombning i Pakistan. Fick en tredjedel av tiden som den 65åringen som dött i svininfluensan idag fick. Fult.
  • Svenska politiker våldtar det engelska språket.
  • Ett kommunalråd i Huddinge har försökt köpa sex av minderåring. FYBUBBLAN. VART FAN ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?! Man mår ju dåligt av politikerna i dagen samhälle. Är det inte meningen att dom ska jobba för ett bättre land som bidrar till en bättre värld?
  • Folk pratar om att de blir lurade av försäljare på gatan. Var inte så naiva och tro inte på folk som bara vill tjäna pengar. Det är precis som att köpa stöldgods på Blocket eller på gatan med "borttappade" garantier och orginalförpackningar. Sluta vara dum i huvudet istället.
  • I en Skånskommun har skattepengar gått till att köpa hattar för 8lax. För att de ska ha "tänkarhattar" under debatter. Olika färger skulle ge olika åsikter. Behöver jag tillägga att dessa var till politiker. Kan vara bland det dummaste jag hört. Ger myket hellre Mona Sállin en årsförbrukning av toblerone istället.             Ge gudrun nya raggsockor lixom.

Var är världen på väg? Är nyheter till för att man ska behövas skämmas över nationen? Dålig dag för Sverige.
 Men något svenskt som är bra är ju älgar och köttbullar. Hälge t.ex. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0