Television, en halv passion.

Jag är en sån person som sällan ser på TV. Om jag gör det så är det främst för Nyheterna eller Scrubs på 6an när jag ska lägga mig ^^. Älskar Scrubs. Helt klart min humor.
   Visst, t.ex Idol är kul. Mycket duktiga människor, men man orkar ju inte följa hela säsongen. Boka upp varje fredagkväll för att mest höra 12-14 åringar som skriker sig hesa efter småpojkar som knappt upplevt puberteten. Jonas Palm anhänhare kan vara bland det obehaligaste jag vet.
Därför känns det tryggare att missa alla avsnitt för att kanske se finalen. Ungefär som melodifestivalen. Alla skitbidrag utsätter man sig ju inte för om man gillar musik. Man skäms ju bara.

Det finns ju så fruktansvärt många kassa program. Kändisdjungeln, Hål i väggen, vipeout, antikrundan mfl. Varför lägga pengar på skit program?
Iår är det bara ett program jag kommer att följa och det är "Kniven mot strupen" som kommer gå på trean. Ett matlagningsprogram med Alexander Nilsson. Det börjar den 19e november och jag är med i det tredje avsnittet, tror jag, kan vara andra också.
Sjukt obehagligt och skrämmande att se sig själv på TV. Inte bara för att jag kommer skämma ut mig med äckliga arbetskläder, inkompetens och kockmössa utan för att alla kan se vad jag gör. Usch. Jag får se till att jobba en massa nu. Jag kanske aldrig kommer få ett jobb efter det här...
Som en förberedelse för er kära läsare kan jag visa en fruktansvärd oattraktiv bild från jobbet.
Så här kommer hela Sverige kunna se mig. Varför går jag med på så dumma saker? ÅÅÅÅ
Jag är ju inte ens utbildad för branshen och kommer inte att stanna i den. ÅÅåå

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Jo Maria, Jonas Palm-anhängare måste verkligen vara det läskigaste som finns...med tanke på att Jonas Palm är Vipans ökände matte-/kemilärare ;) Lyckligtvis gillar fler den blonda duracellkaninen som sjunger falskt.

2009-11-01 @ 21:17:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0