Summering

1.
Londonresan avklarad.
Satan i gatan var roligt det var och vad jag shoppat. Hur kul som helst.
Jag älskar Primark av hela mitt hjärta.
Har även köpt en studentklänning från Topshop. Den är DRÖÖÖÖÖM.
Jag kan knappt bärja mig innan studenten den 11e juni och sedan London igen ett par dagar efter. UNDERBART.

2.
Jag har bestämt mig för att jobba heltid på S/S Norrtelje i sommar istället för att lägga ner så mycket tid på Rädda barnen. Ev. någon dag i veckan. Det är ju ett jätteroligt jobb men jag orkar inte pendla till Sthlm 4-5 timmar om dagen för en privitionslön. Halvtaggande. På båten vet jag i alla fall vad jag kommer att tjäna samt det tar 15 min till jobbet. HURRA.


3.
Hästen ska säljas alldeles strax. Har börjat kolla runt lite med mina tränare vem som skulle passa om jag skulle lämna bort honom på försäljning. Funderar på att lägga ut annons själv och se vad som händer innan jag ger honom till någon annan. Vad tycker ni? Det är ju svårt att få tiden att räcka till om man ska visa hästen hela tiden men samtidigt är det dyrt att ha honom hos någon och det är ingen garanti att jag får så mycket för honom som jag vill / kan. Det tar ju ofta 10-20 % av försäljningspriset samt månadsavgift. Halvkul.

4.
Högskoleprovet idag gick sådär. Tappade fokus men tror att det gick bättre än förra gången i alla fall.

5. Imorgon börjar jag räkna kalorier igen tills den 1a maj. Var ute och sprang i vårvädret för första gången idag. Wunderbart. Gjorde inte ens ont i vaderna. kanske mina klena vadmuskler ska hålla denna säsong.

6.
Min bil Larry är helt underbar. Går som en klocka och jag älskar honom. <3

7.
Nu duscha och spela gitarr innan jag måste plugga. Ska skriva en analyserande och jämförande text om första och andra världskiget. Sedan ska här sovas. Imorgon ska hästen tränas innan färd till jobbet 07.30.
Efter jobbet hämtar min bror Rikard mig för en syskonträff. Hela gänget förutom Marit. Dvs Jag, Rikard, Felicia, Adde, Saija, Wille och Magnus. Fam. Wedin ska käka ute och bowla. Halvkul att käka och räkna sallad och kalorier på restaurang men what to do, jag ska fan bli snygg till studenten.

Ha det bäst <3

Btw så är Eddie drömfin just nu. Någon som är sugen kanske? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0