Hästlös inom en snar framtid?

Plugg plugg plugg hela dagen. Tänkte rida och boxas men icke sa Nicke. Blir till att plugga hela kvällen.
Jag kommer nog att hinna bli både fet och olycklig innan studenten. Hurra hurra.

Har mailat min tränare om försäljningen på kusen. Han ska hjälpa mig lite så att jag får ut så mycket som möjligt. Jag har ju aldrig sålt en häst.
Känns ganska hemst då jag inte vill göra mig av med honom men vad ska man göra? Kommer inte ha råd att ha honom efter studenten och tills dess måste han vara såld. Annars kommer jag att behöva försörja både honom och mig samt ett nyt boende med mina sparpengar som jag hellre vill resa för.
Det är ju inte realistiskt. Tråkigtm men jag får tänka positivt. Kommer trots allt ha lite mer pengar att röra mig med eller spara för min resa nästa år då jag ska till Australien och Asien.

Längtar tills jag har ett eget boende. Är så obeskrivligt trött på att bo hemma. Har redan börjat leta lite men då jag inte vet var jag kommer att jobba så känns det lite lönlöst. Aja, allt löser sig. Håller tummarna.

Prinskorven <3 Har fasiken haft honom i nästan tre år. Känns fruktansvärt tråkigt att sälja en så fantastisk häst på grund av ekonomiska skäl. Usch, vill bara få det överstökat, gråta lite, och gå vidare. Sluta med hästar och utestluta en av de få sakerna jag mår bra av och verkligen älskar. Hurra hurra vad tragisk jag är.


Kommentarer
Postat av: linnea

mariaa, låna ut honom till nån istället :( då har du ju kvar honom när du kommer hem från dina resor och grejer.. det ska ju lixom vara du och eddiepeddie.

2010-02-09 @ 22:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0