En vanlig vecka i en arbetsnarkomans liv.

Det är full rulle med jobb denna vecka. jag var tyvärr bara uppsatt på deltid på båten denna vecka och ni som känner mig förstår att det kommer ju bara inte på frågan. Så jag kollade runt med mina andra arbetsgivare, fick lite uppdrag från brorsan och smack, 5 jobb och 60 timmar denna vecka. Marran är nöjd igen.

Jag har jobbat med två nya grejor.

1. Idag var jag trädgårdsmästare hela dagen. Jag klippte gräsmatta, putsade fönster och ryckte ogräs. Ganska stimulerande faktiskt. Detta gjorde jag hos en av mina arbetsgivare som tyvärr inte hade några tider på restauranger så det blev hedersuppdrag. Haha. Jag är kungligt bra på att klippa gräs förresten. Det är något med mig och våldsamma illdåd, oavsett om det handlar om att boxas med min lillebror stympa gräs.

2. Igår så jobbade jag på den där läskiga releasefesten för tidningen Intersection. Det är en tidning för mode och bilar och det var massor med hedersvärda gäster där på en fantastisk anläggning ute på Lidingö. Min favorit var han sångaren i Moneybrother. Han är ju en pudding och sa att jag var söt. Jag älskar komplimanger när man jobbar. Man är ju ändå anställd för att smöra så det är ju bra att man är trovärdig.

Jag jobbade med en tjej som jobbar på Sturehof och Bergamott, två fransmän som jobbar på Prinsen (och de var kungar), en bartender från Mattias Dahlgren samt tre kockar från Bergamott. Men Maria från SS Norrtelje är ju både ödmjuk och bäst i världen så den höga ribban var ingenting. Sedan var det ett par trevliga grabbar som hette Fredrik och Olivier (Fransman som varit tillsammans med Carolina Gynning) från Gesunda. De var arbetsgivarna för kvällen och höll eventet, vilket de gjorde mycket bra. De tyckte om mig och var helt underbara så de ska höra av sig om mer jobb (HURRA). Fredrik var en riktigt hyvens kille som körde mig till Solna sedan. Då blev jag glad eftersom det är lite krångligt att ta sig till Solna från Lidingö vid halv 4. Summering: BRA (BÄST) och rolig dag.

Sedan har jag 3 andra jobb denna vecka.
1. Jag jobbar på SS Norrtelje, Roslagens skönhet. Där chillar jag stadigt ganska ofta. Men ganska ostadigt ibland också för vi har personalfest ganska ofta.

2. Paul Degens cateringfirma är ett av mina äldsta företag. Jag har jobbat där i 5 år och Paul Palle, som jag kallar Pocahontas, är en riktigt hyvens kille han med. Förutom när han  tvingar ut mig på läskiga beställningar på ambassader där det är massor med securitas-nissar. biskopar och ampassadörer från världens alla hörn. Men eftersom han är snäll så brukar det gå bra. Festen på lördag

3. Engelbrekstunet är mitt nya ställe i Roslagen. Det är en festvåning och konferensanläggning som håller fester av samma typ som Palles. Därav gick jag in och var kung på en gång så efter den första dagen så erbjöds jag en heltidstjänst. Men Marran passade, för en heltidstjänst är ju bara 40 timmar i veckan.

Nu händer grejer.
Imorgon lämnar jag bort hästen på försäljning hos Marcus Westergren. Skönt men ack så tråkigt. Det är ju bra att man har ett hjärta av sten så att man inte blir blödig, men det känns ju lite tomt. Jag har ju haft honom i nästan 4 år nästan varje dag, och han är ju en underbar häst.
Sådärja.

Nu blir det ut på krogen för jag börjar bli trött så jag behöver någon att prata med. Men först ska jag slå min bror lite, han är ju ovanligt glad idag för han är kär.

Puss <3

Tänkte visa en bild från Prag för jag är jätteressugen nu. Ge mig september.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0