Fullt ös - Sammanfattning

Händer mycket just nu och tiden är knapp så datron prioriteras inte. Här är dock lite saker som skett och kommer att ske.
 
Överraskninsfest för Natha - Sötnosen anade ingenting och jag lyckades hålla mig. Förbannat svårt (läs roligt) att luras så mycket.
Kent på Annexet - Helt magisk konsert. Jag finner inga ord men det var helt klart den mäktigaste konserten jag har varit på.  Perfektion.

Firande av Nathas födelsedag - på Koh Pangan tror jag att det hette. Grym restaurang och underbart sällskap.
Tbanor inställda halva måndagen - Det var någon som hoppat framför ett tåg. Det är hemskt att detta händer typ en gång i månaden och att det inte skrivs om i nyheterna för att det händer så ofta att det inte är en nyhet längre. Usch usch usch. Hemskt.
Jobbar hela veckan - hade glömt det och fyllt schemat med lediga dagar i åtanke. Resulterar i att jag sovit 6 timmar på två nätter. Yeah
Tradera-auktioner utgår - Massor att göra. Ingen tid. Oh no.
Har löneförhandlat - Gick bra. Har blivit lite "befodrad" igen. Kommer att vara könsansvarig hela veckan. Spännande och självförtroendeboostande.
Biljetter bokade - För Winnerbäck och Kent på Långholmen i sommar. SWEET

VIKTIGAST: Jag har kört hem min bil från Norrtälje. Han ska in på lagning på fredag för tutan och en broms som luras lite. Jag älskar Larry min blå Saab. Den är helt underbar och cd-spelaren har grymma högtalare.

Klassfest imorgon - Hemma hos Louise min granne och klasskamrat. Perfekt för mig! Krypavstånd.
Arbetsintervju på g - På Rädda barnen. Spännande.


Yes. Kort och gott. Hare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0