UNDERBAR! Här får man hopp om mänskligheten :D


Hej jag lever!

Den 2a juni är betygen satta.
Då smäller det!
Då kommer jag ha tid att blogga.  Jag måste uppmuntra er alla som fortfarande läser att jag snart kommer att skriva igen.
Take care och njut av sommaren!
Hurra hurra!

Eddie är fortfarande till salu om någon är sugen. :)

Vi har även haft studentskiva! Den ÄGDE!

Sayonara!

WOW!

Satan i gatan vad när det är. SNART tar JAG studenten. WOW!
Mössan på och sista växeln i.
Here we go!

Här är jag med mina sötnosar innan mösspåtagningen :D

Anlag för slarv ökar inte ansiktsbehåringen.


Då man ska betala räkningar, har utgångna tradera-auktioner samt ska kolla namn på ca 30 överföringarm vore det gött att inte tappa bort bankkortet, och mammas bensinkort. TACK SOM FAN GUD och jättetack för generna farsan, hade betydligt hellre fått anlag för ansiktsbehåring, nu när mustaschkampen vankas - har sparat i flera veckor och får inte ens fjun. HELVETE!

Allt jag vill ha är en redig musche, varför kan jag inte vara lite mer som de andra karlarna?

Idag är det Family-day

Mamma är i Grekland och pappa mår sådär just nu.
Så vi kirrade en familjekväll. Rikard och Felicia kommer från Bromma, Adde kommer från stan och jag och pappa kommer från Vettershaga. Vi ska till Norrtälje, käka middag och se på bio. Det gick ju tyvärr bara tre filmer i Norrtälje varav 2 började klockan 9. Vi valde Green zone eftersom den andra filmen var Ironman 2, så valet var ganska enkelt. Det är en thriller med Matt Damon, det är allt jag vet.
Spännande.

Valborg - En ganska larvig högtid?

Jag har klippt mig och är korthårig. Även mörkhårig eftersom jag är så bitter, då passar inte ljusa, varma färger tänkte min frissa Emma my Lord.


På dagen var det mösspåtagning! Hurra!
Sedan började valborgskvällen. Först chillade och grillade vi, ett gäng från klassen, vid Borgmästarholmen . Jag tog med mig Robban (Min älskade gitarr) och kubb. Alla drack cider, redbull-vodka och öl förutom Marran som drack rödvin och annordnade kortspel. Jag känner mig larvigt gammal.

Sedan var det Trädgården som gällde. Det var fullt ös och massor med människor. Hur roligt som helst. Dock stängde de klockan 1 och Saija som jag skulle sova hos slutade kl 2, så jag bestämde mig för att ta en powernap i min lilla bil. Vaknade kl 4 och varken Adde eller Ville var vakna och Saija hade åkt till Hallstavik för att hämta ett par kompisar. Så jag kastade grus på deras fönster, det var ju kallt i bilen trots min fina filt, så sen kom grannen ut och var jätteglad för att det var kalas ett par våningar upp så tidigt på morgonen.

Till slut kommer jag in i lägenheten och ser att inga sängplatser är kvar så jag sover sittande tills jag får ont i ryggen, då är det morgon. Sedan blev det till att agera köksmaistro och kirra omelett. Sedan åkte jag hen, duschade, kokade kaffe och åkte till jobbet. Slutade jobba 00.00. HURRA!
Vissa dagar älskar jag mitt liv, de gör jag inte så värst ofta och igår var ingen sådan dag.

RSS 2.0